Ervaren dakwerkers

Dakwerken Joos is een familiebedrijf dat zich al jaren specialiseert in enerzijds platte daken en anderzijds gevels en daken in zink staande naad.

Door ons te beperken tot deze twee types dakwerken, de talrijke specifieke projecten in dit segment en de gevolgde opleidingen bij onze leveranciers zijn we geëvolueerd tot dé ervaringsdeskundige op ons terrein. Het inschatten van alle risico’s, een speciaal project met gewaagde uitvoeringen en behoud van kwaliteit binnen het afgesproken tijdsslot zijn onze garanties. Hierdoor zijn wij al jaren aanwezig op de partnerlijsten VM Zinc, IRS-Btech, Renolit en Sika.

Communicatie als eerste stap

Tijdens een nieuwbouw of renovatieproject is communicatie met én tussen de verschillende aannemers een belangrijk item. Hoe zorgen we daarvoor? De zaakvoerder, Brecht, is van begin tot einde uw aanspreekpunt. Daarnaast werken we met eigen stielmannen die de materie en werkwijze goed kennen. Ze communiceren vlot met jou en stemmen intern ook goed af. Zo leiden we een project naar een goed einde.

De huisslogan ‘kwaliteit op eenzame hoogte’ willen we elke dag waarmaken.

Wil je nog meer weten?

Contacteer ons